Halloween-ruokatarjoilussa on kaikki karmaiseva sallittua.

Ruokien raaka-aineet voivat olla esim. mustia kuten musta pasta, munakoiso, mustikka tai mustaksi värjätyt juomat. Verenpunaista syntyy tomaattikastikkeesta, punajuuresta ja puolukoista. Elintarvikeväreillä syntyy tavallisistakin ruuista uuden näköisiä ilman makumuuntelua.

Nakkisormet mantelikynsillä ovat kauhuruokien vakiotarjottavaa, samoin sinihomejuustoa sisältävät ruoat. Hämähäkinseittikuviot leivonnaisten ja jälkiruokien koristeeksi syntyvät sulatetulla suklaalla ja lakritsikastikkeella. Lisäksi ruokalajeille voi keksiä pelottavia nimiä.

Kurpitsapohjaiset ruoat ovat Halloween-juhlien mertentakaista ruokaperinnettä. Pyöreän kurpitsan kuori kaiverretaan lyhdyksi ja sisus käytetään sosekeittoihin, muffineihin, leipiin ja piiraisiin. Leivontaan kannattaa käyttää tummamaltoista talvikurpitsaa. Kurpitsan maun nyrkkisääntö on, että mitä suurempi kurpitsa, sen mauttomampi.

Jos ruokakammotukset ja kurpitsat eivät kiinnosta, voi Halloween-tarjoiluksi valita myös muita pikkuruokia ja sormisyötävää.