Amica-sima sai 2015 Iltalehden simatestissä miltei täydet pisteet ja oli siten selkeä simatestin voittaja. Testissä vertailtiin kuutta eri simaa. Iltalehden raadin mukaan Amica-sima maistuu oikealta simalta, kuin kotona tehdyltä! 

Iltalehden raati kuvaili simaa seuraavasti: Poreinen, makea, samea. Kaikki siman elementit mukana ja tasapainossa. Plussaa rusinoista. Pisteet 4,5/5.

Amica-sima valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä

”Amica-sima valmistetaan perinteitä kunnioittaen käsityönä ravintoloissamme. Valmistamme Amica-siman samalla menetelmällä kuin kotonakin: aluksi kuoritaan sitruunat, ja vettä keitetään fariinisokerin kanssa. Sima pullotetaan rusinoiden kera ja annetaan käydä hiivalla. Siksi sen maku on perinteinen, lapsuudesta tuttu”, kuvailee Marianne Nordblom, Fazer Food Servicesin tuotekehitysjohtaja.

Pidä varasi – suosikkisima viedään käsistä!

Jokavuotiseen vappuperinteeseen kuuluva itse tehty sima on Amica-ravintoloiden yksi suosituimmista mukaan myytävistä kausituotteista. Siksi sen valmistus aloitetaankin ajoissa joka vuosi. Amica-sima myydään loppuun maanlaajuisesti vappuaaton aamupäivällä, joten kannattaa hakea oma vappujuoma ajoissa!