Vierailukeskus -arvonta

JÄRJESTÄJÄ
Fazer Food Services Oy (jäljempänä ”Fazer” tai ”Järjestäjä”)
y-tunnus 0873697-9
Laulukuja 6, 00430 Helsinki

OSALLISTUMISOIKEUS
Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat täysi-ikäiset henkilöt.

KAMPANJA-AIKA
Kampanja alkaa maanantaina 26.9.2016 ja päättyy maanantaina 31.10.2016 (”Kampanja-aika”)

OSALLISTUMINEN
Arvontaan voi osallistua jättämällä pyydetyt yhteystiedot www.amica.fi/kilpailu -sivulla olevaan "YHTEYSTIEDOT ARVONTAA VARTEN" -lomakkeeseen.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Palkintona arvotaan yhteensä 10 kpl 2 henkilön paketteja. Yhden kahden henkilön paketin arvo on 60€. Paketti sisältää kaksi aikuisten pääsylippua (12€/hlö) vierailukeskuksen näyttelyyn sekä kaksi lahjakorttia (18€/kpl) Fazer Café Vierailukeskukseen. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti joko puhelimitse tai sähköpostitse viikon 44 aikana. Palkinnon luovuttamisesta ja sen lunastamisen ajankohdasta sovitaan voittajan kanssa erikseen.Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

ARVONTA
Arvonta suoritetaan tiistaina 1.11.2016.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY
Fazer ei luovuta osallistujien tietoja kolmannelle osapuolelle eikä käytä niitä suoramarkkinointiin, ellei osallistuja ole antanut tähän asianmukaista suostumustaan yhteystietolomakkeen lähettämisen yhteydessä. Lue rekisteriseloste.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Fazer vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Kilpailuun osallistujat vapauttavat Fazerin sekä kilpailun mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Fazer ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Fazerille antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT
Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Fazerin niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien Fazerista riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Twitterin, YouTuben tai Instagramin käyttöehtoja. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, Fazerilla on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta. Fazer pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan kilpailusivustolla