Katso:ViihdytäViihdytäKarttahakuKarttahaku  
Loggar in...

Hanken

Ravintola Hanken on Helsingin keskustassa, Arkadiankatu 22:ssa toimiva vilkas ja kansainvälinen opiskelija- ja henkilöstöravintola. Tarjoamme lounas- ja kahviopalveluja opiskelijoille, henkilökunnalle ja vierailijoille. Ravintola sijaitsee vanhassa, museoviraston suojelemassa rakennuksessa. Asiakaspaikkoja meillä on noin 150.

Yhteystiedot

Ravintola Hanken
Arkadiankatu 22
00100 Helsinki
hanken@amica.fi

Ravintolaesimies    
Marina Elmén-Selén
Puh. 040 352 1205

Näytä kartalla
Helsingin keskusta

Aukioloajat

Avoinna


Ma-To       8:00-16:30

Pe             8.00-16.00

Lounas     11:00-15:00

17.4 8:00-15:00

Lounas 11:00-14:00

Suljettu 18.4-21.4


Palvelut

Lounas
Opiskelijalounas
Kahvila

Tilat

Ravintolasali: 150 hlö

Aamiainen

Meillä voit aloittaa päiväsi ravitsevalla aamiaisella joka arkipäivä. Et maksa turhasta, sillä aamupalan hinta muodostuu siitä, mitä kulloinkin haluat syödä. Tarjolla on muun muassa ruisleipää ja vastapaistettuja sämpylöitä valitsemillasi täytteillä, puuroa, mysliä, muroja, tuoremehua sekä kahvia ja teetä. Terveellinen aamupala antaa puhtia päivään!

Tutustu aamiaishinnastoon täältä.

Lounas

Tarjoamme päivittäin useita herkullista lounasruokavaihtoehtoa, joita täydentävät raikas salaattipöytä ja runsas leipäpöytä. Lounaan hintaan sisältyy myös levite ja lasillisen ruokajuomaa. Tarjolla on myös maukkaita salaattilounaita.

Poikkea kahville

Voit viettää ravintolassamme virkistävän kahvi- tai teehetken nauttien uunituoreita makeita tai suolaisia kahvileipiä. Valikoimassamme on myös virvoitusjuomia, makeisia ja pieniä välipalatuotteita.

Take away

Myymme päivittäin lounasruokaa ja leivonnaisia myös mukaan. Tilauksesta valmistamme herkut kodin juhliin tai vaikkapa ystävien kanssa vietettäviin illanistujaisiin. Kysy lisää henkilökunnaltamme, täytä tarjoilutilauslomake tai lähetä tarjouspyyntö.

 Ravintolamme on Kelan ateriatuen piirissä. Opiskelijahintaisen aterian edellytyksenä on voimassa oleva opiskelijakortti.

Tapaamisiin Hankenilla!

Ruokalista

Opiskelija lounas 2,60 €-4,80 €
Henkilökunta 5,06 €-7,25 €
Vierailija 6,80 €-9,00 €

VL = Vähälaktoosinen L = Laktoositon 
G = Gluteeniton M = Maidoton 
* = Voi hyvin VS= sis. Tuoretta valkosipulia Vegaaninen

Maanantai 
Jauheliha-perunapannua (*, G, L, M)
Kalapyöryköitä (*, G, L, M)Keitettyjä perunoita (*, G, L, M)Tillikastiketta (*, G, L)
Tomaatti-sipulirisottoa (Veg, G, L, M, VS)
Juustoista broileri-vihannessalaattia ja chili-kermaviilikastiketta (*, G, L)
Seesaminsiemenillä kuorrutettu broilerinfilee (G, L, M)Cheddarjuustokastiketta (G, L, VS)Maalaislohkoperunoita (G, L, M)Persilja-porkkanoita (G, L, M)

Tiistai 
Lammaspihvejä (L, M)Yrttimaustettuja viipaleperunoita (G, L, M)Tzatsikia (G, L, VS)
Paahdettua kirjolohta (*, G, L, M)Valkosipuli-lohkoperunoita (G, L, M, VS)Jogurtti-hunajakastiketta (G, L)Höyrytettyjä pikkuporkkanoita ja parsakaalia (G, L, M)
Katkarapu-kasvissalaattia ja yrtti-kermaviilikastiketta (*, G, L)
Bataatti-kookossosekeittoa (Veg, G, L, M, VS)Paahdettuja auringonkukansiemeniä (G, L, M)
Vehnänjyvä-pinaattipihvejä (L, M, VS)Uunipaahdettuja juureksia (Veg, *, G, L, M)Sinappi-kermaviilikastiketta (G, L)
Mämmiä, Kevytmaitoa (G)Sokeria

Keskiviikko 

Torstai 

Perjantai 

Suljettu 

Lautasella nyt

Tilaa pääsiäisherkut Amica-ravintolasta!

Pääsiäisen iloiset värit ja herkulliset maut löydät...

Nauti hedelmiä ja voi hyvin

Nyt Amica-ravintoloista on saatavilla raikkaita hedelmiä,...

Tilaa vapputarjoilut Amica-ravintolasta!

Vappu on aito ja ainoa karnevaalijuhlamme. Se saa ihmiset liikkeelle ja ulkoilmaan säästä riippumatta.

Hae ravintolaa

TUOTESELOSTEHAKU

Help
Help<p>Tuoteselosteista käyvät ilmi: ruuassa käytetyt raaka-aineet ja maustee, ruokalajin energia-, proteiini-, hiilihydraatti- ja rasvasisältö per 100 g ruoka, ruuan sopivuus tavallisimpiin erityisruokavalioihin (laktoositon, vähälaktoosinen, maidoton, gluteeniton) ilmoitetaan kirjainlyhentein, kaikki yliherkkyyttä aiheuttavat ainesosat *), joita on ruuanvalmistuksessa käyttämissämme elintarviketeollisuuden valmistamissa ruoka-aineissa.</p> <ul id="mf297"> </ul> <p id="mf302">Lisäksi ilmoitamme: kaikki ne lisäaineet, jotka on Elintarviketurvallisuusviraston lisäaineoppaassa merkitty maininnalla ”Epäillään aiheuttavan yliherkkyyttä”, aromivahventeen, mikäli sitä on käyttämässämme elintarviketeollisuuden valmistamassa ruoka-aineess, erityisruokavaliomerkinnät, jotka tehdään ruokalistalla ja tuoteselosteissa käytettyjen raaka-aineiden perusteella, eikä tahattomia kontaminaatioita voida ottaa niissä huomioon, erityisruokavaliot kirjainlyhenteillä.</p>

Help

Tuoteselosteista käyvät ilmi: ruuassa käytetyt raaka-aineet ja maustee, ruokalajin energia-, proteiini-, hiilihydraatti- ja rasvasisältö per 100 g ruoka, ruuan sopivuus tavallisimpiin erityisruokavalioihin (laktoositon, vähälaktoosinen, maidoton, gluteeniton) ilmoitetaan kirjainlyhentein, kaikki yliherkkyyttä aiheuttavat ainesosat *), joita on ruuanvalmistuksessa käyttämissämme elintarviketeollisuuden valmistamissa ruoka-aineissa.

Lisäksi ilmoitamme: kaikki ne lisäaineet, jotka on Elintarviketurvallisuusviraston lisäaineoppaassa merkitty maininnalla ”Epäillään aiheuttavan yliherkkyyttä”, aromivahventeen, mikäli sitä on käyttämässämme elintarviketeollisuuden valmistamassa ruoka-aineess, erityisruokavaliomerkinnät, jotka tehdään ruokalistalla ja tuoteselosteissa käytettyjen raaka-aineiden perusteella, eikä tahattomia kontaminaatioita voida ottaa niissä huomioon, erityisruokavaliot kirjainlyhenteillä.

Kirjoita ruokalajin nimi hakukenttään samassa muodossa kuin se on ruokalistalla.
Hakukone etsii vain kokonaisia sanoja.
L = laktoositon, VL = vähälaktoosinen, M = maidoton, G = gluteeniton

Inspiraatiota kotikeittiöön

Amica-ravintoloiden pääsiäinen

Pääsiäisen iloiset värit ja herkulliset maut löydät Amica-ravintoloista.

Tasapaino luo hyvinvointia

Tasapainoinen elämä on kaikkien hyvinvoinnin osa-alueiden huomioimista. Fazerin tuotteet ja palvelut – makuelämykset – ovat osa tasapainoista elämää. Me Fazerilla uskomme, että jokainen voi löytää...

Välipala

Välipala pitää virkeänä!