Ainekset

3 kananmunaa
½ dl vettä, maitoa tai kermaa
½  tl suolaa
  valkopippuria
80 g uusia perunoita
1–2 kpl valkoista parsaa
¼ punasipulia
40 g tuoreita herkkusieniä
40 g voimakasta emmentaljuustoa
5 kirsikkatomaattia
  mustapippuria
  ruohosipulia
  persiljaa

Tee näin

Sekoita kananmunien joukkoon neste ja mausteet. Sekoita seos tasaiseksi. Puolita tai viipaloi perunat. Kuori parsa ja paloittele muutaman sentin paloiksi. Suikaloi sipuli, paloittele sienet tarvittaessa. Kuutioi juusto ja halkaise tomaatit. Paista perunoita pannulla öljyssä muutama minuutti ja lisää joukkoon parsa, sipulit ja sienet. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä kasvikset pois pannulta, kun ne ovat kypsiä.

Laita munaseos pannulle ja sekoita kevyesti puulastalla kunnes siitä noin puolet on hyytynyt. Lisää kaikki kasvikset munakkaan päälle ja kypsennä hetki kannen alla. Koristele hienonnetuilla yrteillä.