Ainekset

Kiisseli
10 dl laimennettua puolukkamehua
5-6 rkl perunajauhoja
  sokeria maun mukaan
Kauramuru
25 g voita
¾ dl hunajaa
4-5 dl Fazer Alku kaurahiutaleita

Tee näin

Yhdistä kattilassa kylmä mehu, perunajauhot ja sokeri. Sekoita. Kuumenna kiehuvaksi, sekoita välillä. Kun kiisseli kiehahtaa, siirrä pois liedeltä. Kaada annoskulhoihin tai laakeaan astiaan. Ripottele pinnalle sokeria, ettei pinnalle muodostu sitkeää kalvoa. Jäähdytä. Valmista kauramuru sulattamalla rasva kattilassa. Lisää joukkoon hunaja ja kuumenna juoksevaksi. Sekoita kaurahiutaleet joukkoon. Levitä seos leivinpaperille uunipannulle. Paahda uunissa 200 asteessa noin 5-8 minuuttia, kunnes kauraseos on kullan keltaista. Jäähdytä ja murenna. Ripottele kauramurut kiisselin päälle juuri ennen tarjoilua.