Ainekset

3 valkosipulinkynttä
4 rkl oliiviöljyä
150 g lehtikaalia
1 sitruuna
1/2 chili
2 pkt täysjyvätuorepastaa (yht. 500 g)
100 g parmesaania
  suolaa

Tee näin

Kuori valkosipulit. Viipaloi ohueksi.

Lämmitä 2 rkl oliiviöljyä paistinpannulla. Paista valkosipuliviipaleita tasaisella lämmöllä kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita. Varo polttamasta valkosipuleita.

Ota pois pannulta ja laita sivuun jäähtymään. Älä heitä paistoöljyä pois.

Ruodi ja suikaloi lehtikaalit. 

Raasta sitruunan kuori. Halkaise sitruuna ja purista mehu talteen.

Poista chilistä siemenet ja kanta. Hienonna chili.

Paista lehtikaalia valkosipulin paistoöljyssä noin 2 minuuttia kunnes lehtikaali alkaa hieman käpristyä.

Lisää hienonnettu chili.

Keitä pasta kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä kunnes al dente.

Siivilöi pastasta vesi pois. Lisää paistettu valkosipuli, 2 rkl oliiviöljyä, sitruunan kuori sekä pasta lehtikaalin

sekaan ja sekoita.

Raasta parmesaani.

Mausta oman maun mukaan suolalla. Annostele ja ripottele päälle parmesaania sekä hieman sitruunamehua.