Ainekset (4 annosta)

1 sipuli (150 g)
1 valkosipulinkynsi
50 g lehtikaalia
600 g keitettyjä speltinjyviä (katso keitto-ohje paketin kyljestä)
4 dl kasvislientä
250 g vuohenjuustoa
200 g keitettyjä neulapapuja (voit myös halutessasi käyttää muita papuja)
1 dl kurpitsansiemeniä
1 persiljanoksa
  rypsiöljyä
  suolaa

Tee näin

Kuori sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuutioi sipuli pieneksi ja hienonna valkosipuli.

Kuumenna loraus öljyä kattilassa. Lisää sipulit sekä valkosipulit. Kuullota hetki, mutta älä ruskista.

Ruodi lehtikaalit ja suikaloi. Pilko neulapavut 1 cm paloiksi.

Lisää kattilaan kurpitsansiemenet, lehtikaali, neulapavut ja keitetty speltti. Kuullota hetki.

Kaada joukkoon kasvisliemi ja kuumenna kiehuvaksi.

Murenna vuohenjuusto risottoon. Tarkista maku ja mausta suolalla oman maun mukaan.

Hienonna persiljan lehtiosa ja koristele.

Voit halutessasi lisäksi koristella annokset kurpitsansiemenöljyllä sekä paahdetuilla kurpitsansiemenillä.