Ainekset

Tomaatti-papukeitto

1 sipuli
50 g varsiselleriä
10 valkosipulin kynttä
3 rkl oliiviöljyä
1 tl fenkolinsiemeniä
¼ tl mustapippuria
ripaus cayennepippuria
400 g tomaattimurskaa
noin 4 dl kasvis- tai kanalientä
400 g valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
  suolaa

Vuohenjuusto-paprika-toast

2 punaista paprikaa
150 g pehmeää vuohenjuustoa (esim. Chavroux)
  basilikan lehtiä
12 paahtoleipäviipaletta

Tee näin

Tomaatti-papukeitto

Kuutioi sipulit ja varsisellerit. Hienonna valkosipulit. Freesaa sipulit ja varsisellerit oliiviöljyssä kattilassa. Lisää fenkolisiemenet, rouhittu mustapippuri, cayennepippuri, tomaattimurska ja kasvis- tai kanaliemi. Anna kiehua noin 15 minuuttia. Soseuta. Lisää joukkoon pavut ja mausta suolalla.

Vuohenjuusto-paprika-toast

Paahda paprikat 300 °C uunissa noin 10 minuutin ajan tai kunnes niiden pinta tummenee. Laita paprikat muovipussiin ja anna jäähtyä. Kuori paprikat ja poista siemenet. Leikkaa paprikat isoiksi paloiksi. Paahda leivät ja laita leipien väliin täytteet. Leikkaa halki ja nauti.