Ainekset

250 g broilerin rintafileetä
1 paprika
1 sipuli
pala purjosipulia
3 valkosipulinkynttä
pala varsiselleriä
50 g chorizo-makkaraa
6 ½ dl kanalientä
6 ½ dl rapulientä
½ l riisiä (esim. risottoriisiä)
1 pss sahramia
200 g kokonaisia katkarapuja
4-6 kokonaista jättikatkarapua
300 g sinisimpukoita
  oliiviöljyä
  suolaa ja valkopippuria

Tee näin

Leikkaa broilerit, kasvikset ja chorizo kuutioiksi ja/tai suikaleiksi. Mausta broileri-palat suolalla ja vastarouhitulla valkopippurilla ja ruskista kuumalla pannulla tai padassa. Nosta lihat pois ja freesaa seuraavaksi kasvikset ja chorizo. Lisää riisi ja broilerit pannulle, sekoita ja kaada liemet pannuun. Mausta suolalla, valkopippurilla ja sahramilla. Peitä pannu kannella ja kypsennä 200 °C uunissa noin 20 minuuttia. Lisää äyriäiset ja kypsennä vielä noin viisi minuuttia.