Ainekset

Marinadi

5 valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 ½ tl cayennepippuria
1 rkl ruokosokeria
1 ½ rkl paprikajauhetta
½ tl suolaa
1 ½ kg porsaan kassleria
½ rkl juustokuminaa

Kastike lihalle

½ tl suolaa
½ dl omenaviinietikkaa
½ tl tabascoa
1 rkl worcestershirekastiketta
½ dl ruokosokeria
2 dl ketsuppia
  mustapippuria maun mukaan

Tee näin

Marinadi

Sekoita mausteet keskenään ja hiero lihan pinnalle. Laita liha muovipussiin ja anna maustua jääkaapissa 8-12 tuntia. Nosta liha huoneenlämpöön noin tunniksi. Poista muovipussi ja siirrä liha uuninkestävään vuokaan. Kypsennä uunissa 100 - 110 asteessa, noin 3-4 tuntia, kunnes liha tuntuu murealta.

Kastike lihalle

Sekoita kaikki aineet kattilassa ja keitä noin 10 min. Jäähdytä. Kaada kastike lihan päälle uunivuokaan, kun kypsennysajasta on noin ½ tuntia jäljellä. Anna lihan jäähtyä hetki ennen kun revit sen paloiksi. Käytä repimisessä apuna haarukkaa.