Ainekset

350 g LU Dominokeksejä
70 g suolatonta voita
150 g vadelmapyreetä
1 ½ dl sokeria
5 keltuaista
2 dl maitoa
175 g Fazerin 70 % suklaata
2-3 liivatelehteä
3 dl kuohukermaa
  tuoreita vadelmia

Tee näin

Laita keksit tehosekoittimeen ja jauha mahdollisimman hienoksi. Sulata voi ja lisää jauhettujen keksien joukkoon ja aja tasaiseksi massaksi. Vuoraa irtopohjavuoan pohja kelmulla ja painele seos vuokaan tasaiseksi levyksi. Laita vadelmapyree, sokeri, maito ja keltuaiset teräskulhoon ja kypsennä vesihauteessa koko ajan sekoittaen, kunnes massan lämpötila on 84 °C. Lisää liotetut liivatelehdet ja rouhittu suklaa lämpimään massaan. Jäähdytä seosta sekoittaen. Kun lämpötila on 30 °C lisää vaahdotettu kerma varovasti nostellen joukkoon. Kaada massa vuokaan ja laita joukkoon muutamia tuoreita vadelmia. Laita kakku jääkaappiin 4-6 tunniksi ennen tarjolle laittoa.