Ainekset

300 g vihreitä neulapapuja
12 kpl vihreää tai valkoista parsaa
300 g erilaisia salaatteja
250 g hanhen- tai ankanmaksaterriiniä
100 g mustia tai valkoisia tryffeleitä
1 dl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
2 tl sherryviinietikkaa
2 tl hienonnettua tuoretta kirveliä
2 tl hienonnettua tuoretta rakuunaa
  suolaa (fleur de sel)

Tee näin

Keitä papuja ja parsoja suolavedessä muutama minuutti ja jäähdytä nopeasti. Leikkaa jääkylmä maksa ohuiksi viipaleiksi. Puhdista salaatit ja revi paloiksi. Sekoita oliiviöljyn joukkoon sitruuna, etikka ja yrtit. Yhdistä salaatti ja pavut ja sekoita kastike joukkoon. Laita salaatti lautasille ja lisää päälle maksaviipaleet. Lisää lopuksi viipaleiksi leikattu tryffeli ja ripottele päälle hieman suolaa.