Ainekset

Pohja

100 g voita
2 ½ dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
½ dl kylmää vettä

Täyte

240 g kylmäsavulohta
160 g purjoa
100 g grillattuja artisokkia (tölkistä)
50 g aurinkokuivattuja tomaatteja
60 g kuohukermaa
60 g ranskankermaa
3 kananmunaa
  valkopippuria ja suolaa
  juustoraastetta

Tee näin

Leikkaa lohi ja purjo suikaleiksi. Leikkaa artisokat ja aurinkokuivattu tomaatti pieniksi paloiksi. Laita ainekset kulhoon. Sekoita kerma, ranskankerma ja kananmunat hyvin ja lisää ne kulhoon. Mausta vastarouhitulla valkopippurilla ja pienellä määrällä suolaa. Kaada seos vuokaan (voit lisätä halutessasi pinnalle vähän juustoraastetta) ja 150 asteessa 30-40 minuuttia. Tarjoa hieman lämpimänä.