Kukapa ei olisi kuullut wrapeista, wokeista, vege-hampurilaisista ja pulled pork -variaatioista. Street Food – tai paremmin vielä Street Gourmet – on kasvattanut suosiotaan viime vuosina etenkin kaupunkilaisten keskuudessa ympäri maailmaa. Lounasasiakkaiden toivomuksesta tämä trendikäs ruokailmiö on myös Amica-ravintoloissa.

Street Food – kotoisammin katuruoka – on nopeaa, helposti syötävää tai mukaan otettavaa nakkikioskityyppistä ruokaa, joka kuitenkin on valmistettu ammattitaidolla laadukkaista raaka-aineista erinomaiseen makuun panostaen.

Siksi haluammekin kutsua ruokaa nimellä street gourmet – parempaa katuruokaa, Sebastian Petersen perustelee

Amica-ravintoloiden Street Gourmet- annosten reseptit ovat syntyneet oman tuotekehitystiimin käsissä. Annokset valmistetaan ravintolan keittiössä alusta alkaen itse, ja niissä yhdistyvät kauden parhaat kotimaiset raaka-aineet yllättäviin ja eksoottisiin maailman makuihin.

”Street Gourmet -ruuat ovat osa päivittäistä lounaslistavalikoimaa 37:ssä Amica-ravintolassa. Koska ruokalajien valmistus vaatii grillipisteen sekä tiettyä erityislaitteistoa, sitä tarjoillaan toistaiseksi vain osassa Amica-ravintoloita”, Fazer Food Servicesin keittiömestari Sebastian Petersen kertoo.

Tervetuloa Amica-ravintolaan nauttimaan herkullista Street Gourmeeta!