Ihania makuelämyksiä kokkien valmistamana. Tästä ei lounas enää herkullisemmaksi muutu!

Amica-ravintoloiden keittiömestarit valmistavat annokset laadukkaista raaka-aineista, yhdistellen mielenkiintoisia makumaailmoja. Annokset tarjoillaan lautasannoksina. Tervetuloa lounaalle!  

Kokin tervehdys Jyvänäkkileipää, wakame-salaattia ja inkiväärimajoneesia. Kokin kommentit: ”Tuttu, suomalainen jyvänäkkileipä saa potkua japanilaisen keittiön klassikosta, miedon etikkaisesta wakame-salaatista sekä inkiväärillä maustetusta majoneesista. Toimii!”

Palttoonnappeja, punajuurta ja piparjuurimajoneesi Kokin kommentit: ”Perinteinen, rapea ruisnappi ja uunissa paahdettu punajuuri saavat piparjuuripiristyksen. Hivelee makuhermoja!”

Paahdettua porsaankylkeä, coleslaw-salaattia, paahdettuja perunoita ja säräjuureksia, balsamiviinietikkakastiketta Kokin kommentit: ”Suussa sulavan pehmeäksi paahdettu porsaankylki saa mehevän lisäkkeen amerikkalaisesta klassikosta, raikkaasta kaalisalaatista. Perinteiset kotimaiset sadon parhaat uunijuurekset täydentävät makuelämystä.”

Seesampaahdettua porsaan kassleria, soijamajoneesia, lohkoperunoita, paprika-sipulilisäkettä Kokin kommentit: ”Tuttu porsaankassler on maustettu seesamöljyllä ja seesaminsiemenillä. Kastikkeena itämainen soijamajoneesi. Perinteiset lohkoperunat saavat aavistuksen hapanta lisäaromia paahdetusta paprika-sipulilisäkkeestä. Tähän kannattaa tutustua!”

Pulled chicken hot dog Kokin kommentit: ”Hot dog -sämpylän voi vaihteeksi täyttää trendikkäällä, pehmeäksi paahdetulla nyhtökanalla, joka saa makua osterikastikkeesta ja kevätsipulista. Tätä kannattaa tarjoilla myös lapsille kotona!”

Pähkinäistä simpukka-wokkia Kokin kommentit: ”Grillipisteen wokkipannussa paistuvat nuudeleiden lisäksi porkkana- ja kaalisuikaleet sekä maukkaat simpukat. Tulinen chili-limetti-kastike lämmittää mukavasti syksyn viileinä päivinä.”

Savulohihampurilainen Kokin kommentit: ”Hampurilaisen voi rakentaa myös Reissumies-ruisleivästä. Täytteenä lämminsavulohta, tillimajoneesia ja mummon herkkukurkkuja. Ruisburgeri rokkaa!”

Huom! Tarjolla olevat annokset vaihtelevat ravintoloittain. Kaikkia vaihtoehtoja ei ole tarjolla kaikissa ravintoloissamme. Kysy lisää ravintolasi henkilökunnalta!

Amica-ravintoloissa työskentelee noin 900 työlleen omistautunutta kokkia, jotka valmistavat päivittäin yli 100 000 ateriaa. He kokkaavat herkullista ruokaa päiväkodeissa, kouluissa, yliopistoissa ja yritysten henkilöstöravintoloissa sekä loihtivat edustusaterioita. Heidän kädenjälkensä näkyy myös sesongin juhlaruokien sekä mukaan ostettavan ruuan valmistuksessa.