Amica-ravintoloiden ruokalistat syntyvät koekeittiössä ahkeran testauksen, maistelun ja arvioinnin tuloksena.

 Amica-ravintoloiden ruokalistasuunnittelusta vastaavan joukkueen jäsenissä on ripaus tarkkaa tiedemiestä ja hulvatonta keksijää sekä aimo annos tarkalla makuaistilla varustettua, ruokatrendit tuntevaa ravintola-ammattilaista.

Amica-ravintoloissa käytetään tuhansia eri ruokareseptejä, joista jokaisen on suunnitellut, testannut ja koemaistanut Fazerin tuotekehitystiimi. Tuotekehittäjät kokeilevat jatkuvasti uusia reseptejä ja ruokatuotteita sekä muokkaavat vanhoja reseptejä uuteen uskoon. Osa resepteistä on käytössä kaikissa Amica-ravintoloissa, mutta paljon räätälöidään myös ravintolakohtaisesti.

Kehitämme jatkuvasti uusia reseptejä ruokailijoiden makumieltymysten ja saamamme palautteen mukaisesti

Lue lisää Amica-ravintoloiden lounaasta >