Kabinettilounaat syksy 2016 (syyskuu-marraskuu)

 

Menu I              Soseutettua suppilovahverokeittoa

                       Rakuunalla täytettyä broileria, yrttipolentaa, oliivivihanneksia,

                        kapriskastiketta

                         Juustokakkua ja sorbettia                                                      Hinta 36,50 €

 

Menu II            Paahdettua punajuurta, kotijuustoa, timjami-balsamicoa

                         uunissa paahdettua ahventa, kukkakaali-couscousia, kasviksia,          

                         tillikastiketta

                          Mustikkakukkoa ja vaniljakermavaahtoa                              Hinta 40,00 €

 

Menu III            Jokiraputerriiniä, marinoitua punasipulia

                          Karitsan paahtopaistia, Macaire-perunaa, paahdettuja kasviksia, tummaa sitruunakastiketta

                         Uuniomenapaistosta ja jäätelöä                                           Hinta 46,00 €

 

 

Keittiömestarin suositusmenu:

                             Kolme ruokalajia kauden raaka-aineista

                             Pääruokasi voi valita lihan, kalan tai kanan                                             

                                                                                                                              Hinta 42,40 €