Kabinettilounaat kevät-kesä 2017 (huhtikuu-kesäkuu)

Menu I                 

Kukkakaalipannacottaa ja mätiä

Paahdettua ankanrintaa, perunapyreetä, kasviksia, balsamicokastiketta 

Tyrniparfait                                            

Hinta 36,70 €

Menu II                

Parsaa ja hollandaisekastiketta       

Pariloitua siikaa, paahdettua perunaa, kasviksia, tillikastiketta        

Lakka-kermahyytelöä                                                    

Hinta 40,30 €

Menu III          

Hernesosekeittoa ja paahdettuja siemeniä

Karitsan sisäfileetä,  bataattipyreetä, kasviksia, minttu-punaviinikastiketta         

Tuoreita marjoja ja vaniljavaahtoa                    

Hinta 46,30 €

Keittiömestarin suositusmenu:             

Kolme ruokalajia kauden raaka-aineista

Pääruokasi voi valita lihan, kalan tai kanan    

Hinta 42,70 €