Kabinettilounaat joulu 2016

 

Menu I                  Kukkakaalipannacottaa, mätiä

                             Maissikananrintaa, vihannecouscousia, punaviinikastiketta

                             Briejuustoa, viikunaa, vadelmahunajaa                                           Hinta 36,50 €

 

Menu II                 Punajuuri-carpaccio, vuohenjuustomousse

                              Pariloitua siikaa, ruohosipuli-perunapyreetä, tummaa fenkolikastiketta

                             Glögikakkua, piparkakkukermavaahto                                              Hinta 40,00 €

 

Menu III           Jouluiset alkupalat (saaristolaisleipä, savumuikkua, graavisiikaa, smetanaa, mätiä,  punasipulia)

                         Poron paahtofileetä, punajuurta ja rosmariinia

                         Piparkakkujäädyke                                                                            Hinta 46,00 €

 

 

Keittiömestarin suositusmenu:

                             Kolme ruokalajia kauden raaka-aineista

                             Pääruokasi voi valita lihan, kalan tai kanan                                             

                                                                                                                              Hinta 42,40 €