Kabinettilounaat kevät-kesä 2018 (huhtikuu-elokuu)

 

Menu I                 

Kukkakaalipannacottaa ja siian mätiä

Paahdettua kukonpojan rintaa, spelttirisottoa, kasviksia, balsamicokastiketta

Mascarponemoussea, raparperia ja mansikkaa                                   

Hinta 36,70 €

Menu II                

Parsaa ja hollandaisekastiketta

Pariloitua kuhaa, siitakesienipastaa, kasviksia

Lakkapannacotta                                                       

Hinta 40,30 €

Menu III          

Hernesosekeittoa ja paahdettuja siemeniä

Karitsan sisäfileetä,  bataattipyreetä, kasviksia, minttu-punaviinikastiketta 

Tuoreita marjoja ja vaniljavaahtoa           

Hinta 46,30 €

Keittiömestarin suositusmenu:             

Kolme ruokalajia kauden raaka-aineista

Pääruokasi voi valita lihan, kalan tai kanan    

Hinta 42,70 €