Kabinettilounaat syksy 2017 (syyskuu-marraskuu)

Menu I                 

Punajuurisosekeittoa

Karamellipaahdettua ankanrintaa, yrttirisottoa, tummaa pihlajanmarjakastiketta

Juustoleipäpaistosta ja lakkoja                                         

Hinta 36,70 €

Menu II                

Antipastolautanen    

Pariloitua kuhaa ja kampasimpukkaa, perunapyreetä, hummerikastiketta      

Mustikkakukko, vaniljakermavaahtoa                                                            

Hinta 40,30 €

Menu III          

Kylmäsavulohileipänen

Karitsan paahtopaistia, paahdettuja kasviksia, suppilovahverokastiketta        

Crema catalana ja appelsiinisorbettia                 

Hinta 46,30 €

Keittiömestarin suositusmenu:             

Kolme ruokalajia kauden raaka-aineista

Pääruokasi voi valita lihan, kalan tai kanan    

Hinta 42,70 €