Kabinettilounaat kevät 2017 (tammikuu-maaliskuu)

Menu I                 

Paistettua kampasimpukkaa ja fenkolia

Sitruunamaustettua helmikanaa, maissihöystöä ja rakuunalla maustettua kermakastiketta  

Juustoleipäpaistosta ja lakkoja                                        

Hinta 36,70 €

Menu II                

Toast skagen          

Pariloitua kuhaa, tomaatilla ja oliivilla maustettua perunaa ja valkoviinikastiketta         

Sitruunamarenkitorttu                                                     

Hinta 40,30 €

Menu III          

Porkkanarisottoa, basilikaöljyä

Härän marmorifileetä, paahdettua perunaa, kasviksia,mustapippurikastiketta          

Marinoitua hedelmäsalaattia, kookosvaahtoa                       

Hinta 46,30 €

Keittiömestarin suositusmenu:             

Kolme ruokalajia kauden raaka-aineista

Pääruokasi voi valita lihan, kalan tai kanan    

Hinta 42,70 €