Kabinettilounaat kevät 2018 (tammikuu-maaliskuu)

 

Menu I                 

Savuahvenmoussea, punajuurta , mallasleipäcrumble

Ylikypsää helmikanaa punaviinikastikkeessa, pekoni-perunakakku

Uunibanaania, vaniljajäätelöä, kinuskikastiketta                                     

Hinta 36,70 €

Menu II                

Toast skagen 

Paahdettua siikaa, Tuore pinaattirisottoa, karamellisoitua bataattia ja valkoviinikastiketta

Sitruunamarenkitorttu                                                        

Hinta 40,30 €

Menu III          

Porkkanacappuccinoa

Härän marmorifileetä, paahdettua perunaa, kasviksia,mustapippurikastiketta

Appelsiinivanukasta ja marinoituja appelsiineja              

Hinta 46,30 €

Keittiömestarin suositusmenu:             

Kolme ruokalajia kauden raaka-aineista

Pääruokasi voi valita lihan, kalan tai kanan    

Hinta 42,70 €