Kabinettilounaat kevät 2017 (tammikuu-maaliskuu)

 

Menu I                  Paistettua kampasimpukkaa ja fenkolia

                            Sitruunamaustettua helmikanaa, maissihöystöä ja

                             rakuunalla maustettua kermakastiketta

                             Juustoleipäpaistosta ja lakkoja                                         Hinta 36,70 €

 

Menu II                 Toast skagen

                             Pariloitua kuhaa, tomaatilla ja oliivilla maustettua perunaa

                             ja valkoviinikastiketta

                             Sitruunamarenkitorttu                                                      Hinta 40,30 €

 

Menu III           Porkkanarisottoa, basilikaöljyä

                        Härän marmorifileetä, paahdettua perunaa, kasviksia,mustapippurikastiketta

                         Marinoitua hedelmäsalaattia, kookosvaahtoa                        Hinta 46,30 €

 

 

Keittiömestarin suositusmenu:

                             Kolme ruokalajia kauden raaka-aineista

                             Pääruokasi voi valita lihan, kalan tai kanan                                             

                                                                                                                              Hinta 42,70 €