Tilaa edustuslounaat viimeistään kahta päivää ennen klo 12.00. Päivälliset ja iltabuffeet n. 3-5 vrk ennakkoon. Kysy myös aamupala- sekä iltapalalistaamme.

 

Menu Helmikuu 2017

Keittiömestarinmenut:

1. Blinejä, mätiä,sipulia ja smetanaa
   Naudansisäfileepihvi, pippurikastiketta
   Passionimoussea, suklaakastiketta 42,50€

2. Serraanokinkkua ja meloonia
    Paistettua siikafileetä, muhennettua pinaattia
    Valkoviinipäärynöitä, vaniljavaahtoa 39,10€

3. Suomi 100 menu
    Graavisuolattua siikaa, paahdettua kukkakaalia ja marinoitua punasipulia
    Ylikypsää naudan niskaa, piparjuurikastiketta
    Puolukkavispipuuroa, kaura - valkosuklaacrumblea 40,10€

4. Madekeittoa, kaurapiirakkaa ja voita
    Ankankoipi confit, kasvisrisottoa
    Rikkaita ritareita 39,20€

Alkuruokia:

1. Caesar-salaatti 6,10€
2. Blinejä, mätiä ja smetanaa 13,60€
3. Madekeittoa, luomuleipää ja voita 10,20€

Pääruokia:

1. Ylikypsää naudan niskaa, piparjuurikastiketta 26,90€
2. Kevyt vaihtoehto:
Pariloitua lihaa / broileria tai päivän kalaa
- lämpimiä kasviksia ja salaattia 21,90€

Jälkiruokia:
1. Kahvi ja talon torttu 9,60€
2. Kahvi ja konvehdit 6,60€

HYVÄÄ RUOKAHALUA
Fazer Amica 0y / Insinöörit ja Ekonomit
Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki Puh (09)47677437, ins-eko@amica.fi