Tilaa edustuslounaat viimeistään kahta päivää ennen klo 12.00. Päivälliset ja iltabuffeet n. 3-5 vrk ennakkoon. Kysy myös aamupala- sekä iltapalalistaamme.

 Menu Tammikuu 2017

Keittiömestarinmenut:

1. Blinejä, mätiä, sipulia ja smetanaa
   Ankankoipi confit punaviinikastikkeessa
   Calvadoksella maustettua-omenapiirakkaa 39,80€

2. Maa-artisokkakeittoa, yrttiöljyä
   Paistettua kuhafileetä, hummerikastiketta
   Maitosuklaa creme brule 37,10€

3. Kermaista lohikeittoa, paahdettua ruisleipää
   Mureaa häränpaistia pippurikastikkeessa
   Mustikkapiirakkaa,vaniljajäätelöä 36,20€

4. Tapaslautanen
    Serranon kinkulla täytettyä broilerinfileetä
   Mansikoita, viinivaahtoa 35,90€

Alkuruokia:

1. Caesar-salaatti 6,10€
2. Blinejä, mätiä,sipulia ja smetanaa 13,60€
3. Kermaista lohikeittoa, paahdettua ruisleipää 8,10€

Pääruokia:

1. Mureaa häränpaistia pippurikastikkeessa 24,90€
2. Kevyt vaihtoehto:
Pariloitua lihaa / broileria tai päivän kalaa
- lämpimiä kasviksia ja salaattia 21,90€

Jälkiruokia:

1. Kahvi ja talon torttu 9,60€
2. Kahvi ja konvehdit 6,60€

HYVÄÄ RUOKAHALUA
Fazer Amica 0y / Insinöörit ja Ekonomit
Ratavartijankatu 2, 00520Helsinki
Puh (09)47677437, ins-eko@amica.fi