Tilaa edustuslounaat viimeistään kahta päivää ennen klo 12.00. Päivälliset ja iltabuffeet n. 3-5 vrk ennakkoon. Kysy myös aamupala- sekä iltapalalistaamme.

 

MENU SYYSKUU 2017

Keittiömestarinmenut:

1. Kylmäsavulohitartar - saaristolaisleivällä
Paahdettua sorsanrintaa, riistakastiketta
Marjamoussea, limekinuski 42,80€

2. Mustajuurisosekeittoa, jälkiuunilastuja
Hapankorppukuorutettua lohifileetä, kapriskastiketta
Uuniomenaa, vaniljakastiketta 36,50€

3. Suppilovahverokeittoa, yrttiöljyä
Lampaan paahtopaistia, paahdettuja juureksia
Suklaafondant, kirsikkaa 37,60€

4. Suomi 100 menu

Graavisuolattua siikaa, paahdettua kukkakaalia ja marinoitua punasipulia
Ylikypsää naudan niskaa, kanttarellikastiketta
Puolukkavispipuuroa, kaura - valkosuklaacrumblea 40,10€
Alkuruokia:

1. Caesar-salaatti 5,90€
2. Graavisuolattua siikaa, paahdettua kukkakaalia ja
marinoitua punasipulia 9,50€
3. Suppilonahverokeittoa, yrttiöljyä 8,90€
Pääruokia:

1. Paahdettua sorsanrintaa, riistakastike 29,10€
2. Kevyt vaihtoehto:
Pariloitua lihaa / broileria tai päivän kalaa
- lämpimiä kasviksia ja salaattia 21,70€

Jälkiruokia:
1. Kahvi ja talon torttu 9,60€
2. Kahvi ja konvehdit 6,60€


HYVÄÄ RUOKAHALUA
Fazer Amica 0y / Insinöörit ja Ekonomit Ratavartijankatu 2, 00520Helsinki
Puh (09)47677437, ins-eko@amica.fi