Tilaa edustuslounaat viimeistään kahta päivää ennen klo 12.00. Päivälliset ja iltabuffeet n. 3-5 vrk ennakkoon. Kysy myös aamupala- sekä iltapalalistaamme.

 

 

Menu Elokuu 2017

Keittiömestarinmenut:

1. Kanttarellicapuzzinoa
Paistettua kuhafileetä, sitruunakastike
Omenapaistosta, vaniljakastiketta 37,60€

2 Jokirapukeittoa, kuminapaahdettua leipää
Mureaksi haudutettua häränrintaa
barbecuekastiketta
Mustikkapiirakka, vaniljajäätelöä 34,90€

3. Pariloitua halloumjuustoa salaattipedillä
Pariloitua naudansisäfilettä
punaviinikastiketta
Tuoreita mansikoita, sitruunavaahtoa 39,10€

4. Parmankinkkua- meloonia
Pariloitua siikaa, kantarellikastiketta
Mustikkatiramisua 34,90€

Alkuruokia:

1. Caesar-salaatti 5,90€
2. Parmankinkkua, meloonia 7,90€
3. Kanttarellicaputzino 8,90€

Pääruokia:

1. Pariloitua naudansisäfilettä, punaviinikastiketta 29,90€
2. Kevyt vaihtoehto:
Pariloitua lihaa / broileria tai päivän kalaa
- lämpimiä kasviksia ja salaattia 21,70€

Jälkiruokia:

3. Kahvi ja talon torttu 9,60€
4. Kahvi ja konvehdit 6,60€

HYVÄÄ RUOKAHALUA
Fazer Amica 0y / Insinöörit ja Ekonomit
Ratavartijankatu 2, 00520Helsinki
Puh (09)47677437, ins-eko@amica.fi