Tilaa edustuslounaat viimeistään kahta päivää ennen klo 12.00. Päivälliset ja iltabuffeet n. 3-5 vrk ennakkoon. Kysy myös aamupala- sekä iltapalalistaamme.

 

Menu Toukokuu 2018

Keittiömestarinmenut:

1. Korvasienikeittoa
  Paistettua naudanniskaa ja punaviinikastiketta
 Vadelmamoussea ja hillottua raparperia  42,80€

2. Parsakeittoa ja persiljavaahtoa
Paistettua siikaa ja ruohosipulikastiketta
Jogurttipannacotta ja marjakastiketta  43,90€

3. Ahvencheviche ja saaristolaisleipää
Paahdettua ankanrintaa ja rosmariinikastiketta
Raparperipiirakkaa ja vaniljakastiketta  44,40€

4. Fetasalaattia
Paahdettua broilerinfileetä ja currykastiketta
Kolme pientä makeaa  38,90€

Alkuruokia:

1. Caesar salaatti 6,10€
2. Ahvencheviche 9,60€
3. Kermaista lohikeittoa 12,10€

Pääruokia:

1. Paahdettua ankanrintaa ja rosmariinikastiketta 26,90€
2. Kevyt vaihtoehto:
Pariloitua lihaa / broileria tai päivän kalaa
- lämpimiä kasviksia ja salaattia 22,10€

Jälkiruokia:

1. Kahvi ja talon torttu 9,80€
2. Kahvi ja konvehdit 6,80€

HYVÄÄ RUOKAHALUA
Fazer Food Services 0y / Insinöörit ja Ekonomit
Ratavartijankatu 2, 00520Helsinki
Puh (09)47677437, ins-eko@amica.fi