Tilaa edustuslounaat viimeistään kahta päivää ennen klo 12.00. Päivälliset ja iltabuffeet n. 3-5 vrk ennakkoon. Kysy myös aamupala- sekä iltapalalistaamme.

 

Menu Maaliskuu 2017

Keittiömestarinmenut:

1. Kuohkeaa keltavahverokeittoa
    Karitsanpaahtopaistia, savujuustokastiketta
    Mustaviinimarjamoussekakkua 39,10€

2 Blini, mätiä, sipulia ja smetanaa
   Pariloitua siikafileetä, katkarapukastiketta
   Mintulla maustettu muffinssi, mansikkamelba 37,90€

3. Suomi 100 menu
   Graavisuolattua siikaa, paahdettua kukkakaalia ja marinoitua punasipulia
   Ylikypsää naudan niskaa, piparjuurikastiketta
   Puolukkavispipuuroa, kaura - valkosuklaacrumblea 40,10€

4. Mozzarella - tomaattisalaattia
   Grillatua broilerinrintaa, punaviinikastiketta
   Tuore hedelmäsalaattia 36,20€

Alkuruokia:

1. Caesar-salaatti 6,10€
2. Kuohkeaa keltavahverokeittoa 8,60€
3. Blini, mätiä, sipulia ja smetanaa 10,90€

Pääruokia:

1. Karitsanpaahtopaistia, savujuustokastiketta 24,90€
2. Kevyt vaihtoehto:
Pariloitua lihaa / broileria tai päivän kalaa,
lämpimiä kasviksia ja salaattia 21,90€

Jälkiruokia:

1. Kahvi ja talon torttu 9,60€
2. Kahvi ja konvehdit 6,60€

HYVÄÄ RUOKAHALUA
Fazer Amica 0y / Insinöörit ja Ekonomit
Ratavartijankatu 2, 00520Helsinki
Puh (09)47677437, ins-eko@amica.fi