Tilaa edustuslounaat viimeistään kahta päivää ennen klo 12.00. Päivälliset ja iltabuffeet n. 3-5 vrk ennakkoon. Kysy myös aamupala- sekä iltapalalistaamme.

 

 

Menu
KESÄKUU 2017

Keittiömestarinmenut:


1.Paahdettua parsaa, kapriskastiketta
   Peruna leivitettyä kuhafileetä, hummerikastiketta
   Tuoreita mansikoita, viinivaahtoa                                      38,90€

2.Kylmäsavulohitartar saaristolaisleivällä,
   Paistettua ankanrintaa , barbecuekastiketta
   Vadelma panna cotta, mansikoita                                       36,10€

3.Pariloitua halloumjuustoa salaattipedillä
   Haudutettua karitsanpaistia,aprikoosikastiketta
   Raparperipaistosta, vaniljakastiketta                                  35,90€

Alkuruokia
1. Caesar-salaatti                                                                     5,90€
2. Pariloitua halloumjuustoa,salaattipedillä                            6,90€
3. Paahdettua parsaa, kapriskastiketta                                     9,10€

Pääruokia 
1. Paistettua ankanrintaa, barbecuekastiketta                        24,90€

2. Kevyt vaihtoehto:
Pariloitua lihaa / broileria tai päivän kalaa
- lämpimiä kasviksia ja salaattia                                            21,70€

Jälkiruokia: 
1. Kahvi ja talon torttu                                                            9,60€
2. Kahvi ja konvehdit                                                             6,60€

Hyvää ruokahalua!
Fazer Amica Oy / Insinöörit & Ekonomit
Ravintolaesimies Mika Kaplin
Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki
puh. (09) 476 77437, ins-eko@amica.fi

 


Hyvää ruokahalua!