Tilaa edustuslounaat viimeistään kahta päivää ennen klo 12.00. Päivälliset ja iltabuffeet n. 3-5 vrk ennakkoon. Kysy myös aamupala- sekä iltapalalistaamme.

 

Menu Huhtikuu 2017

Keittiömestarinmenut:

1.Tuoretta parsaa, bernaiskastiketta
   Karitsan paahtopaistia, minttukastiketta
   Valkosuklaamoussekakkua                             37,90€

2 Marinoitua latva-artisokkaa sekä parsaa
   Spelttijauhoilla leivitettyä siikaa, rapukastiketta
   Talon omenapiirasta, vaniljajäätelöä              38,50€

3. Kirkasta lohikeittoa, saaristolaisleipää
   Wallenberginpihvi, pottumuussia, herneitä
   Marianne-panna cottaa                                   37,10€

4. Mozzarella, terriiniä ja balsamico siirappia
    Maissikananrintaa, tomaatti-basilikakastiketta
   Tiramisua                                                       37,20€

Alkuruokia:

1. Caesar-salaatti                                               5,90€
2. Kirkasta lohikeittoa, saaristolaisleipää          8,60€
3. Tuoretta parsaa, bernaiskastiketta                 9,80€

Pääruokia:

1. Spelttijauhoilla leivitettyä siikaa                28,10€
2. Kevyt vaihtoehto:
Pariloitua lihaa / broileria tai päivän kalaa
- lämpimiä kasviksia ja salaattia                    21,90€

Jälkiruokia:

1. Kahvi ja talon torttu                                     9,60€
2. Kahvi ja konvehdit                                      6,60€

HYVÄÄ RUOKAHALUA
Fazer Amica 0y / Insinöörit ja Ekonomit
Ratavartijankatu 2, 00520Helsinki
Puh (09)47677437, ins-eko@amica.fi