Tilaa edustuslounaat viimeistään kahta päivää ennen klo 12.00. Päivälliset ja iltabuffeet n. 3-5 vrk ennakkoon. Kysy myös aamupala- sekä iltapalalistaamme.

 

 

MENU SYYSKUU 2016

Keittiömestarinmenut:

1. Kylmäsavulohitartar - saaristolaisleivällä
   Paahdettua sorsanrintaa, riistakastiketta
   Leipäjuustoa, lakkahilloa                       39,80€

2. Mustajuurisosekeittoa                           35,40€
    Peruna leivitettyä kuhafileetä, rapukastiketta
    Uuniomenaa, vaniljakastiketta

3. Rapu-kalakakkua, raikastasalaattia, sitruuna jogurttikastiketta
    Lampaan paahtopaistia, paahdettuja juureksia
    Tuoreita mansikoita, viinivaahtoa        36,60€

4. Suppilovahverokeittoa, yrttiöljyä
    Ruiskurrutettua siikafileetä, kanttarellikastiketta
    Talon suklaakakkua                             35,90€

Alkuruokia:

1. Caesar-salaatti 5,90€
2. Rapu – kalakakkua, raikasta salaattia, sitruuna-jogurttia 7,90€
3. Suppilonahverokeittoa, yrttiöljyä 8,90€

Pääruokia:

1. Paahdettua sorsanrintaa, riistakastike 29,10€
2. Kevyt vaihtoehto:
Pariloitua lihaa / broileria tai päivän kalaa
- lämpimiä kasviksia ja salaattia 21,70€

Jälkiruokia:

1. Kahvi ja talon torttu 9,60€
2. Kahvi ja konvehdit 6,60€

HYVÄÄ RUOKAHALUA
Fazer Amica 0y / Insinöörit ja Ekonomit
Ratavartijankatu 2, 00520Helsinki
Puh (09)47677437, ins-eko@amica.fi