Tilaa edustuslounaat viimeistään kahta päivää ennen klo 12.00. Päivälliset ja iltabuffeet n. 3-5 vrk ennakkoon. Kysy myös aamupala- sekä iltapalalistaamme.

 

Menu TOUKOKUU
2017

Keittiömestarinmenut
1.Parsaa hollandaise
   Miedosti savustettua lohta, varhais perunoita
   Suklaafondant, mansikkamelba   35,40€

2.Pariloitua halloumjuusto, salaattipedillä
   Paahdettua ankanrintaa,calvadoskastiketta
   Sitruuna juustokakkua, mansikoita  35,40€

3.Parmankinkkua- meloonia
   Paistettua kuhaa, parsa-perunasalaattia
   Panna cottaa, tuoreitamansikoita 36,90€

Suomi 100 menu
  Graavisuolattua siikaa, paahdettua kukkakaalia ja
  marinoitua punasipulia
  Ylikypsää naudan niskaa, piparjuurikastiketta
  Puolukkavispipuuroa, kaura - valkosuklaacrumblea 40,10€


Alkuruokia
1. Caesar-salaatti 5,90€
2. Parmankinkkua, meloonia 7,90€
3. Parsaa, hollandaise 9,10€

Pääruokia
1. Paistettua kuhaa, parsa-perunasalaattia valkoviinikastiketta 28,10€
2. Kevyt vaihtoehto: Pariloitua lihaa / broileria tai päivän kalaa
- lämpimiä kasviksia ja salaattia 21,70€

Jälkiruokia

1. Kahvi ja talon torttu 9,60€
2. Kahvi ja konvehdit 6,60€

Hyvää ruokahalua!