Tilaa edustuslounaat viimeistään kahta päivää ennen klo 12.00. Päivälliset ja iltabuffeet n. 3-5 vrk ennakkoon. Kysy myös aamupala- sekä iltapalalistaamme.

 

MENU MARRASKUU 2017

Keittiömestarinmenut:

1. Maa-artisokkakeittoa
    Kuhafileetä ja ruohosipulikastikkeella
   Omenapiirakkaa ja vanilja-kanelikastiketta 38,60€

2 Kylmäsavulohta ja sitruunalla maustettua fenkolia
   Paahdettua sorsanrintaa rosmariinikastikkeella
   Suklaakakkua ja vadelmakastiketta 42,80€

3. Katkarapu Skagen ja mallasleipä crumblea
   Karitsan paahtopaistia punaviinikastikkeella
   Marjapaistosta ja pähkinäkastiketta 42,90€

4. Suomi 100 menu
   Graavattua siikaa, punajuurisalaattia ja tilliöljyä
   Ylikypsää naudanposkea rosmariinikastikkeella
    Vadelmakermahyytelöä ja omenahilloa 40,10€

Alkuruokia:

1. Caesar-salaattia 5,90€
2. Kylmäsavulohta ja sitruunalla maustettua fenkolia 7,90€
3. Artisokkakeittoa 6,90€

Pääruokia:

1. Kuhafileetä ja ruohosipulikastikkeella 27,90€
2. Kevyt vaihtoehto:
    Pariloitua lihaa / broileria tai päivän kalaa , lämpimiä kasviksia ja salaattia 21,70€

Jälkiruokia:

1. Kahvi ja talon torttu 9,60€
2. Kahvi ja konvehdit 6,60€

HYVÄÄ RUOKAHALUA
Fazer / Insinöörit ja Ekonomit
Ratavartijankatu 2, 00520Helsinki
Puh (09)47677437, ins-eko@amica.fi