Tilaa edustuslounaat viimeistään kahta päivää ennen klo 12.00. Päivälliset ja iltabuffeet n. 3-5 vrk ennakkoon. Kysy myös aamupala- sekä iltapalalistaamme.

 

MENU LOKAKUU 2017

Keittiömestarinmenut:

1. Suppilovahverokeittoa
    Ahvenfileetä ja tähtianis-voikastiketta
    Marjapiirakkaa ja vanilja-pähkinäkermaa 38,60€

2 Savulohimoussea ja hillottua tomaattia
   Paahdettua sorsanrintaa katajanmarjakastikkeella
   Suklaakakkua, porkkanahilloa ja tuorejuustoa 42,80€

3. Artisokkakeittoa ja yrtti-kreemiä
    Paistettua häränsisäfileetä pippurikastikkeella
    Uuniomenaa ja kanelikastiketta 42,90€

4. Suomi 100 menu
   Graavattua siikaa, punajuurisalaattia ja tilliöljyä
   Ylikypsää naudanposkea rosmariinikastikkeella
   Puolukkamoussea ja vadelma-marenkia 40,10€

Alkuruokia:

1. Caesar-salaattia 5,90€
2. Savulohimoussea ja hillottua tomaattia 7,90€
3. Artisokkakeittoa 6,90€

Pääruokia:

1. Paahdettua sorsanrintaa katajanmarjakastikkeella 27,90€
2. Kevyt vaihtoehto:
Pariloitua lihaa / broileria tai päivän kalaa
- lämpimiä kasviksia ja salaattia 21,70€

Jälkiruokia:

1. Kahvi ja talon torttu 9,60€
2. Kahvi ja konvehdit 6,60€

HYVÄÄ RUOKAHALUA
Fazer Food Service / Insinöörit ja Ekonomit
Ratavartijankatu 2, 00520Helsinki
Puh (09)47677437, ins-eko@amica.fi