Kurvaa kaupan kassajonon ohi tekemällä ruokaostokset Kitchen-verkkokaupassa. Se on helppo tapa saada herkullista kotiruokaa valmiina pöytään ja enemmän omaa aikaa!

Unohda jonottaminen ruokakaupassa ja kiireinen kokkailu arjen keskellä! Nauti kokkien valmistamaa herkullista kotiruokaa helposti. Kitchen-verkkokaupasta saat moneen makuun sopivia, maistuvia aterioita kätevästi valmiiksi pakattuina. Kitchen-kauppa toimii sekä verkossa että ravintolassa.

Voit koota päivän ruokalistasta itsellesi sopivan ateriakokonaisuuden, ja me valmistamme ja pakkaamme sen sinulle valmiiksi.

Töistä lähtiessäsi nappaat ruuat mukaasi ravintolasta ja kurvaat ruokakaupan ohi suoraan valmiiseen ruokapöytään! Kitchen antaa enemmän aikaa itsellesi ja perheellesi.

Kaikki Kitchen-tuotteet ovat Amica-ravintolan kokkien omassa keittiössämme valmistamia. Ateriat valmistetaan joka päivä laadukkaista, tuoreista raaka-aineista keittiömestareittemme parhaiden reseptien mukaisesti. Kun tilaat ateriasi Kitchen-kaupasta, tiedät syöväsi maistuvaa, ravitsevaa ja ammattitaidolla valmistettua kotiruokaa.

Ostoksille verkkokauppaan >