Kysyimme asiakkailtamme mitä mieltä he ovat uudesta Kitchen-palvelusta, joka toimii tällä hetkellä 11 ravintolassa eri puolilla Suomea.

Arki-illat ovat minuuttipeliä monessa lapsiperheessä – niin meilläkin. Kun pääsee lasten kanssa kotiin päiväkodista ja koulusta, on nälkä yleensä jo korvia huumaava. Jos ei ole edellisenä päivänä ehtinyt laittaa valmiita ruoka-annoksia jääkaappiin, edessä on yleensä paniikinomainen kokkaushetki nälkäkiukkuisille pojille, ennen kuin edes takkia saa päältä! Puhumattakaan siitä, jos tässä välissä täytyy vielä käydä ruokakaupassa.

Haluan kuitenkin tarjota lapsille päivittäin monipuolista, itse tehtyä ruokaa. Siksi innostuin oitis, kun pääsin kokeilemaan Kannelmäen Amica-ravintolan Kitchen-kauppaa. Koko konsepti tuntui heti toimivalta: viihtyisä, ruuhkaton itsepalvelupiste, josta löytyy päivittäin vaihtuva monipuolinen valikoima kokkien valmistamaa ruokaa sopivan kokoisissa pakkauksissa. Ei ruokakaupassa kiertelyä ja jonottamista, ei kiireistä ruuanlaittoa, vain lämmitys ja ruoka on pöydässä!

Meidän perheen ehdoton listaykkönen ovat herkulliset pinaattiohukaiset

Myös punajuuri-tattaripihvit ja Kievin kana maistuvat kermaperunoiden kanssa. Lapset kyllä kertovat kysymättäkin, miltä ruoka maistuu. Nelivuotias Leo totesikin, että Kitchen-kaupan ruoka on niin hyvää, että sen on varmaan joku valmistanut. Siltähän se kokkien valmistama ruoka maistuu! Kristiina 43 vuotta, Helsinki. Amica-ravintola Huhmareen asiakas.

Joko sinä olet kokeillut Kitchen-verkkokauppaamme?