En ordentlig lunch ska framför allt smaka gott. Hos oss gör den det.

I Amica-restaurangerna utgör förstklassiga råvaror grunden för en ordentlig lunch. De råvaror som används är till stor del inhemska. Minst 80 procent av köttet och köttprodukterna har inhemskt ursprung. Allt färskt nöt-, gris- och fjäderfäkött är 100 procent inhemskt.

Alla matgäster har möjlighet att själva komponera sin lunch efter smak och tillfälle. Restaurangerna erbjuder ett rikligt salladsbord, variationsrika och även trendiga huvudrätter, nygräddat bröd och fräscha drycker.

Lunchen tillagas enligt näringsrekommendationerna, vilket innebär att den innehåller rätt mängd bra fetter, protein och fibrer och inte för mycket salt.

Köksmästarna och kockarna tillagar maten efter säsong för att vi ska kunna njuta av årstidernas variationer även vid lunchen. Våra restauranger erbjuder också allt fler läckra vegetariska rätter som tillagas enligt recept som har tagits fram i samarbete med vårt nordiska köksmästarteam.