Vi uppdaterar produktinformationen om våra rätter och inför information om allergener med stora bokstäver, t.ex. HASSELNÖTTER. Dessutom märker vi rätter som innehåller de vanligaste allergenerna med bokstaven A på menyerna och i produktinformationen. 

Efterson uppdateringsarbetet fortfarande pågår, kan det hända att det på restaurangens webbplats eller lunchlinjen finns produktinformation och menyer där bokstaven A saknas eller allergenerna inte är märkta med stora bokstäver. Alla ingredienser som använts i en rätt anges dock i produktinformationen.


För personer med specialdieter är det säkrast att läsa produktinformationen noggrant, och att inte enbart kontrollera om bokstaven A finns på menyn eller i produktinformationen. Man kan också fråga personalen för att få mer information om vilka ingredienser rätterna innehåller.


Produktinformationen finns i restaurangen i närheten av lunchlinjen. Du kan också be att få den av kassabiträdet. Om du har svårt att hitta produktinformationen, vänd dig till vår personal.
Vi beklagar det extra besvär detta förorsakar och gör vårt bästa för att slutföra uppdateringsarbetet så snart som möjligt.


Mer information:
Leila Fogelholm
produktutveckling, Fazer Food Services