I många barnfamiljer är schemat tajt på vardagskvällarna – så även hos oss. När jag kommer hem med barnen från dagis och skola är vi alla vanligen redan vrålhungriga. Om jag inte kvällen innan hann laga färdiga matportioner som står i kylskåpet och väntar tvingas jag paniklaga något till mina hungriga, gnälliga pojkar innan jag ens har hunnit få av mig ytterkläderna! För att inte tala om paniken om jag däremellan dessutom måste till butiken och handla mat.

Jag vill ändå servera mångsidig, hemlagad mat till barnen varje dag. Därför blev jag genast ivrig när jag fick testa webbutiken Kitchen via Amica-restaurangen. Hela konceptet verkade smidigt från första början: en trevlig självbetjäningstjänst utan köer där man varje dag hittar ett mångsidigt utbud av husmanskost i lagom stora förpackningar. Jag slipper springa runt och köa i matbutiken och stressa med matlagningen. Det enda jag behöver göra är att värma maten och duka upp! 

Den absoluta favoriten i vår familj är spenatplättar, de är jättegoda.

Rödbets- och bovetebiffarna och kyckling Kiev är också riktigt goda med potatisgratäng. Barnen är inte sena med att säga vad de tycker om maten, vare sig man frågar eller inte. Min fyraåring Leo konstaterade faktiskt att maten från Kitchen är så god att den måste vara lagad hemma hos någon. Så god är husmanskosten som tillagas av Amicas kockar!