Fazer Culinary Team osallistuu 21.–26.10.2016 Saksan Ertfurtissa pidettävään The Culinary Olympics -tapahtumaan eli kokkiolympialaisiin. Fazer Culinary Team on ensimmäinen catering-sarjaan osallistuva suomalainen joukkue kilpailun historiassa. Teamin muodostavat Fazer Food Servicesin huippukokit.

Kokkiolympialaiset on joka neljäs vuosi järjestettävä maailman suurin ruoka-alan kilpailu. Olympialaiset on järjestetty vuodesta 1900 alkaen ja edellisiin vuoden 2012 kisoihin osallistui yli 2000 kokkia 54 maasta. Kokkiolympialaisissa on useita eri sarjoja, joissa maailman parhaat kokit kisaavat ruoanlaitosta.

Fazer Culinary Teamin jäsenet ovat Fazer Food Servicen huippukokkeja, jotka työskentelevät Fazerin sopimusravintoloissa nimekkäissä suomalaisissa yrityksissä ja organisaatioissa. Työssään he kehittävät ruokalistoja, työtapoja ja ravintoloita asiakasorganisaatioiden tarpeista lähtien. Joukkueen kapteenina on Mika Pesonen ja jäseninä ovat Juha Aalto, Tapio Bergström, Teemu Hokkanen, Lilli Jyräs, Reko Riikonen, Matti Tikka ja Sami Toropainen. Joukkueen managerina toimii Karri Käki.