Fazer lanseeraa uuden Wicked Rabbit -kasvisruokakonseptin. Konsepti pyrkii hauskalla tavalla muuttamaan suhtautumista kasvisruokaan. Wicked Rabbit lanseerataan pop-up-ravintolana What’s cooking Helsinki -ruokakarnevaalissa Teurastamolla 8. huhtikuuta. Taidokkaasta ja herkullisesta illallisesta vastaa syksyllä olympiakultaa voittanut Fazer Culinary Team.

Kasvisten käytön lisääminen on ruokailun kestävää kehitystä edistävä trendi, jota Fazer on pyrkinyt viime vuosina tukemaan vahvasti. Kasviksiin kannustaminen on näkynyt Fazerin ravintoloissa muun muassa ruokien esillepanossa, kokkien koulutuksessa sekä kasvisreseptien kehittämisessä. Suomen juhlavuonna aiheen merkitys kasvaa entisestään, sillä Fazerin ravintoloissa kasvisruoka on valittu vuoden tärkeimmäksi teemaksi. Teeman kunniaksi lanseerataan uusi kasvisruokakonsepti Wicked Rabbit.

”Joustava kasvissyönti eli fleksaus sekä kiinnostus omaa hyvinvointia kohtaan ovat nostaneet kasvisruoan suosiota. Haluamme olla mukana muutoksen kärjessä ja tehdä asiakkaillemme helpoksi syödä terveellistä ja maukasta ruokaa. Wicked Rabbit vie kasvisten vallankumousta ravintoloissamme askeleen eteenpäin”, kertoo Fazer Food Servicesin gastronomia- ja tuotekehitysjohtaja Marianne Nordblom

 

Kujeileva kani muistuttaa kasvisten herkullisuudesta

Kasvisruokakonseptin tunnistaa ovelasta kanista, jolla on pilkettä silmäkulmassaan. Wicked Rabbit pyrkii avartamaan makumaailmoja ja muuttamaan hauskalla tavalla suhtautumista kasvisruokaan.

“Kujeilevan kanin taituroima ruoka on niin hyvää, että siihen jää koukkuun. Wicked Rabbit vie maukkaudellaan ruoan uusiin ulottuvuuksiin ja hyvin kauas niin sanotusta “pelkästä pupuruoasta”. Kyseessä on elämyksellinen ja herkullinen uusi konsepti, joka nyt vain sattuu olemaan kasvisravintola”, kuvailee Nordblom.