Ruoka, terveys ja hyvinvointi kulkevat käsi kädessä, sillä terveellinen ruokavalio edistää hyvinvointia monin tavoin.

Hyvinvointimme rakentuu useasta eri osa-alueesta: joillekin tutkittu ravitsemustieto on tärkeää, toisille taas hyvinvointi tarkoittaa ruuasta nauttimista yhdessä läheisten kanssa ja itsensä hemmottelua. Osalle vastuullisesti tuotetut tuotteet ja palvelut ovat keskeinen osa hyvinvointia, ja jotkut meistä vain tarvitsevat hiukan lomaa arjesta.

Lue lisää hyvinvoinnista fazergroup.com-sivustolta >

Noudatamme ravitsemussuosituksia

Fazerilla seurataan tiiviisti ravitsemuskeskustelua ja -tutkimusta. Noudatamme ruokalistasuunnittelussa ja tuotekehityksessä ravitsemussuosituksia.

Fazerin tuotteet ovat aina herkullisia, mausta meillä ei tingitä. Tämä ei kuitenkaan estä terveellisen ruokavalion toteuttamista. Terveelliseen ruokavalioon mahtuu herkkuhetkiä, kun arkiruoka on kunnossa.

Useimmille suomalaisille oppilaitoksessa tai työpaikalla nautittu ateria on päivän pääateria. Niinpä ravintoloissamme panostetaan ruuan maukkauden ohella vahvasti myös ruuan terveellisyyteen. Kun kehitämme uusia tuotteita ja suunnittelemme ruokalistoja, otamme aina huomioon voimassa olevat ravitsemussuositukset.

Suosimme ruokaa valmistaessamme uunikypsennystä ja hauduttamista ja pyrimme välttämään rasvassa paistamista. Käytämme ruuanvalmistuksessa pehmeitä kasvirasvoja. Pyrimme säätämään ruuan suolapitoisuuden asiakkaille sopivalle tasolle. Käytämme vähäsuolaisia liemivalmisteita ja mausteina perusmausteita sekä yrttejä. Vältämme valmiita mausteseoksia ja marinoituja tuotteita niiden sisältämän piilosuolan takia.