Suomi 100 -menumme tarjoilee puhtaasta suomalaista luonnosta ja Suomen satavuotiaasta historiasta innoituksensa saanutta ruokaa. Fazer Culinary Teamin huippukokkien luoma menu on kunnianosoitus sukupolvemme merkittävimmälle juhlavuodelle. Se tuo eteesi rakastetuimpia suomalaisia klassikoita, jotka on toteutettu modernilla otteella.

Suomi 100 menu by Fazer Culinary Team

Savustettua ahventa, paahdettua kukkakaalia, marinoitua punasipulia ja mallasleipää
Vorschmackia, perunalettuja, punajuurta, kurkkua ja smetanaa
Graavisuolattua siikaa
Kantarellipikkelsiä
Lanttu-rukiinjyväsalaattia
Vihersalaattia ja puolukkavinaigrettea
***
Ylikypsää härkää, tillikastiketta
Paahdettuja juureksia
***
Puolukkavispipuuroa ja kaura-valkosuklaacrumblea

 

Pohjoismainen ruoka ja puhtaassa luonnossa kasvaneet raaka-aineet ovat tämän hetken suurimpia ruokatrendejä. Suomi 100 -menumme annoksilla on juuret syvällä suomalaisessa luonnossa. Tarjoamme metsistämme poimittuja sieniä ja marjoja, parhaita kasviksia ja kotimaista lihaa, sekä tuhansista kirkkaista järvistämme pyydettyä kalaa.

Menumme kunnioittaa suomalaista ruokaperinnettä ja perinteisiä suomalaisia tekniikoita kuten savustusta, pikkelöintiä ja graavamista, mutta saa maut loistamaan uudella, tähän päivään päivitetyllä tavalla. Tarjoilemme niin hienoimmista juhlapöydistä tuttua Mannerheimin suosikkiruokaa vorschmackia kuin monen rakkaimpiin ruokamuistoihin kuuluvaa, kotoisaa vispipuuroa – raikkaan nykyaikaisella twistillä, totta kai.

Tilaa nyt tilaisuuksiisi Suomi 100 -menu, joka tuo Suomen lautaselle makujen muodossa. Löydät sen myös  Tervetulo Juhlaan -esitteestämme.