Kesällä ei ole hullumpaa olla töissä! Kun suuri osa Suomea lomailee, ehtii kesäkuukausina tehdä monia sellaisia asioita, joita talven ja kevään kiireissä on jäänyt hoitamatta. Tuleviin suunnitelmiin on hyvä keskittyä, kun puhelin ei soi taukoamatta ja sähköpostikin täyttyy verkkaisemmin.

Monet ravintolat sulkevat hiljaisimpien kesäkuukausien ajaksi ovensa. Amica-ravintolat tarjoavat kesäaikaan työskenteleville herkullisen lounashetken yli 400 ravintolassa ympäri maata. Kesäkauden lounaslistalle on valikoitu parhaita, suomalaisia kesäherkkuja, joissa maistuvat ihanat, tuoreet kotimaiset vihannekset ja muut kauden raaka-aineet.

”Kesällä suomalaiset raaka-aineet ovat parhaimmillaan, ja luonto hellii meitä ihanilla, aidoilla mauilla. Siksi olemme valinneet Amica-ravintoloiden kesäruokalistalle suomalaisten rakastamia kesäherkkuja, kuten yrttimarinoitua varhaisperunaa, savulohisalaattia, paistettuja muikkuja, silakkaa ja lasimestarin silliä silliä sekä monipuolisesti kauden tuoreita kasviksia. Jälkiruokapöydässä maistuvat kotimaiset satokauden marjat sekä raparperi”, kertoo tuotekehitysjohtaja Marianne Nordblom.

Kauniina kesäpäivänä on ihanaa syödä ulkona! Osta lounasannoksesi mukaan ja nauti aurinkoisesta lounashetkestä vaikkapa lähipuistossa tai rannalla.

Työpäivän jälkeen Amica-ravintoloiden Take away -ruoka on kätevä ja nopea ratkaisu perheen yhteisiin hetkiin työpäivän jälkeen – tai vaikka viikonlopuksi mökille. Grilliruuan kanssa maistuu varhaisperunasalaatti tai kotitekoinen coleslaw-kaalisalaatti. Take away -valikoimassa on myös kesäisiä leivonnaisia ja jälkiruokia mukaan viemiseksi mökille tai kesän juhliin. Kesäinen tervehdys mökille on vaikkapa mansikka-limekakku, raparperi-marja-kääretorttu, vanilja-kardemumma-bostonkakku tai suussa sulavat täytetyt tuulihatut.

Etsi lähin Amica-ravintola ravintolahausta ja nauti kesästä!