Kunnon lounas on ennen kaikkea herkullista. Meillä se on.

Amica-ravintoloissa kunnon lounas muodostuu ensiluokkaisista raaka-aineista. Merkittävä osa käytetyistä raaka-aineista on kotimaisia. Lihasta ja lihajalosteista vähintään 80 % on aina kotimaista. Tuore naudan-, porsaan- ja siipikarjan liha on 100 % kotimaista.

Jokaisella on mahdollisuus rakentaa oma lounaskokonaisuus, joka sopii omiin mieltymyksiin ja tilanteeseen. Salaattipöytä on runsas, pääruoka vaihtelevaa ja myös trendejä mukailevaa, leipä vasta paistettua ja juomat raikkaita.

Kunnon lounas valmistetaan ravitsemussuosituksen mukaisesti, jotta se sisältää sopivan määrän hyviä rasvoja, proteiinia ja kuitua, eikä suolaa ole liikaa.

Keittiömestarit ja kokit valmistavat ruokia sesongin mukaisesti, jotta voimme myös nauttia vuodenajoista lounaan yhteydessä. Lisäksi ravintoloissamme tehdään entistä enemmän herkullista kasviruokaa resepteillä, jotka pohjoismainen keittiömestaritiimimme on yhteistyössä kehittänyt.