Suomalaisten sydämet ja aamiaispöydät valloittanut Fazer Alku Sadonkorjuupuuro valittiin yleisöäänestyksellä Vuoden Suomalaiseksi Elintarvikkeeksi 2015.

Finalistit valinneen raadin mukaan Alku-puuro on oivaltava puurokulttuurin edelläkävijä, jossa herkullinen maku yhdistyy terveellisyyteen kuluttajien toivomalla tavalla. Kasvavien kotimaisten markkinoiden lisäksi kauralla on myös hyvät vientinäkymät.

Puuro on nyt trendikkäämpää kuin koskaan, ja viljoista kaura kasvattaa suosiotaan. Alku-puuroperhe syntyi Fazerin halusta luoda uusia makuelämyksiä myös aamiaispöytään. Kehitystyön tuloksena syntyi aivan uudenlainen versio rakkaasta tutusta kaurapuurosta.

Kilpailun voittanut Fazer Alku Sadonkorjuupuuro on Alku-puuroperheen suosituin maku. Sadonkorjuupuuron rakenne on runsas ja kuohkea ja siemenet tekevät siitä herkullisen ruokaisan ilman lisättyä sokeria tai suolaa. Alku-puuro valmistuu nopeasti ja helposti. Puuroperhe on myös saanut kuluttajilta kiitosta raikkaasta pakkauksestaan kurkistusikkunoineen ja kaatonokkineen.

Alku Sadonkorjuupuuro löytyy myös Amica-ravintoloiden aamupuurovalikoimasta