Seniori Ateria on Fazer Food Servicesin tuotemerkki, jonka alla valmistamme aidoista raaka-aineista ikääntyville räätälöityjä maukkaita ja terveellisiä kotiaterioita pääruuista jälkiruokiin. Asiakkainamme ovat pääosin kunnat ja yksityiset yritykset ja toimitamme aterioita senioreille koteihin sekä palvelutaloihin ympäri Suomen.

Fazer Food Services auttaa hoivapalvelujen tarjoajia tukemaan asiakkaidensa hyvinvointia valmistamalla vanhuksille koteihin sekä palvelutaloihin maukasta kotiruokaa, jossa on huomioitu hyvä maku, senioreille sopiva ruoan rakenne sekä yksilölliset tarpeet. 

Ikäihmisistä huolehtiminen ja heidän ruokailunsa nousee usein yhteiskunnallisen keskusteluun. Ikääntyvien palvelut on hoidettava huolellisesti, turvallisesti ja ennen kaikkea ihmisyyttä kunnioittaen. Hyvä ruoka on iso osa tätä kokonaisuutta ja hoivapalvelujen tarjoajalle olennainen keino laadukkaan palvelukokemuksen luomisessa.

Turvallisuuden, tuoreuden, maun ja ravinteikkuuden tasapaino ei kuitenkaan onnistu aivan helposti. Siksi Senioriateriat tuotetaan pääosin kotimaisista raaka-aineista, moderneissa ammattikeittiöissä, joissa tilojen puhtaudelle asetetaan korkeat vaatimukset. Ruuan maku ja tuoreus säilytetään viilentämällä ateriat Cook&chill-menetelmällä heti valmistumisen jälkeen nopeasti alle kolmeen asteeseen. Lopuksi ateriat pakataan typpi-hiilidioksidi kaasuun, joka takaa aterian hygieenisyyden. Itse ruokaan ei lisätä minkäänlaisia lisäaineita, vaan säilyvyys on yhdistelmä nopeaa viilennystä, turvallista pakkauskaasua ja tehokasta logistiikkaa.

Ateriapalvelua suunniteltaessa on tärkeää ottaa huomioon myös erikoisruokavaliot, jotta jokainen saisi laadukasta ruokaa ruoka-ainerajoituksista riippumatta. Koko Senioriaterian valikoima onkin valmiiksi laktoositonta ja suurin osa myös gluteenitonta. Tarvittaessa myös pienempien erien tuottaminen on mahdollista.

Kiinnostuitko Seniori Aterioista? Heräsikö kysyttävää? Ota meihin yhteyttä.

Lauri Roslin, asiakaspalveluvastaava
lauri.roslin@fazer.com

Fazer Food Services Oy, Naantalin keskuskeittiö
Putkikatu 23 B 1
21110 NAANTALI