If Espoon kabinettilounaat huhti-elokuulle löytyvät täältä. Kokeile myös keittiömestarin suositusta!

Kabinettilounaat kevät-kesä 2018
Menu I
Kukkakaalipannacottaa ja siian mätiä
Paahdettua kukonpojan rintaa, spelttirisottoa, kasviksia, balsamicokastiketta
Mascarponemoussea, raparperia ja mansikkaa
Hinta 36,70 €
Menu II                
Parsaa ja hollandaisekastiketta
Pariloitua kuhaa, siitakesienipastaa, kasviksia
Lakkapannacotta 
Hinta 40,30 €
Menu III          
Hernesosekeittoa ja paahdettuja siemeniä
Karitsan sisäfileetä,  bataattipyreetä, kasviksia, minttu-punaviinikastiketta
Tuoreita marjoja ja vaniljavaahtoa
Hinta 46,30 €
Keittiömestarin suositusmenu:
Kolme ruokalajia kauden raaka-aineista
Pääruokaasi voi valita lihan, kalan tai kanan
Hinta 42,70 €