TULE IDYLLISEEN HOLMAN KURSSIKESKUKSEEN MAASEUDUN RAUHAAN

SYDÄMELLINEN, AIDOSTI TOIMIVA JA LUONNONLÄHEINEN

Kodikas ja lämminhenkinen Kurssikeskus Holma tarjoaa upeat puitteet majoittumiseen ja vapaa-ajan viettämiseen esimerkiksi leirikoululaisille, luokkaretkeläisille, urheilutapahtumiin tuleville seuroille ja muille ryhmille. Holma sijaitsee kauniin Valkjärven rannalla Nurmijärvellä, vain pienen matkan päässä pääkaupunkiseudusta. Holmasta on myös bussiyhteys Helsingin keskustaan.

MAJOITUS JÄRVIMAISEMISSA

Holmassa mahtuu yöpymään 89 henkilöä kahdessa majoitustalossamme.

Jukola on idyllinen hirsirakennus, jossa on avarat ryhmämajoitushuoneet 45 henkilölle. Vanhasta päärakennuksesta löytyvät myös pelihuone ja keittiönurkkaus, sekä kaksi opetustilaa, joihin molempiin sopii noin 25 henkilöä. Wc ja pesutilat löytyvät käytävältä tai alakerrasta.

Impivaarassa on 44 vuodepaikkaa ja majoittuminen tapahtuu 1-3 henkilön huoneissa. Rakennuksessa on noin 50 hengen luentotila, joka soveltuu pöydät ja tuolit siirtämällä toiminnallisiin harjoituksiin. Käytössä on myös pienoiskeittiö ja oleskelutila, sekä käytävällä sijaitsevat wc ja pesutila.

TEKEMISTÄ VAPAA-AIKAAN

Asiakkaamme voivat viettää vapaa-aikaa Holman frisbeegolf- radalla, metsässä risteilevällä kuntopolulla tai isolla pelikentällä. Pihalla on myös lasten leikkikenttä. Kävelysauvoja, pelivälineitä ja veneitä voi lainata vastaanotosta veloituksetta. Lisäksi asiakkaat voivat tilata ohjelmaa ohjelmapalveluita tuottavan kumppanin kautta.

Puhdas ja rauhallinen luonto tarjoaa monenlaista tekemistä niin kesällä kuin talvellakin.

Tilat ja kapasiteetti (hlöä)
Kokous
Majoitus
Jukola 2 x 25 45
Impivaara 40-50 44
Männistö 76 -
Männistö kabinetti 24 -
Grillikota 30 -
Rantasauna, pieni n. 10 -
Rantasauna, suuri n. 20 -