Kokoustilat mahdollistavat isot ja pienet tilaisuudet ja tarjoilut Ravintola Coccolitan kautta

Valmistamme tilauksesta upeat tarjottavat juhliin, seminaareihin ja muihin tilaisuuksiin. Kaupungintalon tarjoaa kokonaisuudessaan tilaa jopa 500 hengelle.  Kokkolasali soveltuu erinomaisesti suurten seminaarien, kongressien ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen.  Salin takasaosassa on kiinteä nouseva katsomo, mutta lattiataso salista on kalustukseltaan vapaasti  liikuteltavissa. 

Tätä kokonaisuutta täydentää mahdollisuus yhdistää tähän suureen tilaan kaksi viereistä pienempää kokoustilakabinettia -Kaarlela ja Öja. Yhdistettyinä saamme käyttöönne siis suuremmankin tarpeen omaavat tilat.

Kokkolasali on parhaimmillaan puhesalina, mutta soveltuu myös erilaisten musiikkitilaisuuksien, tanssiaisten tai gaalailtojen järjestämiseen. Lisäksi erikokoiset kokoustilat mahdollistavat myös pienemmätkin tilaisuudet.

Vuokraamme myös tunnelmallista Wanhaa Kalahallia (max. 70 henk.) ihan kaupungintalon vieressä, Kauppatorin kupeessa. Wanha Kalahalli soveltuu mainiosti erilaisiin yksityistilaisuuksiin mm. juhliin ja pikkujouluihin, kokousten  tai myyjäisten pitopaikaksi. 

Kokkolasalin, kuten myös muiden kokous- ja juhlatilojen varaaminen tapahtuu Fazerin aulapalvelun (044 7809590, aulapalvelut.kokkola@fazer.com, www.kokouksetjajuhlat.fi) tai  Kokkolan Matkailun kautta.