Tervetuloa herkuttelemaan kasvisruoalla vuoden ympäri. Fazerin kasviskeittokirjasta löydät herkulliset reseptit jokaiseen vuoden aikaan. Kasviskeittokirja on myynnissä Amica-ravintoloissa.

Makuelämysten luominen on intohimomme. Kasvikset ovat värikkäitä ja kiinnostavia raaka-aineita, jotka ovat parhaimmillaan vuodenaikojen mukaan. Tähän kirjaan valitsimme ravintoloidemme parhaat kasvisreseptit kotikokkaajien iloksi. Uudenlaiset reseptit kutsuvat herkuttelemaan kasviksilla ympäri vuoden.

Reseptiemme avulla voit matkustaa kasvisruoan rikkaassa maailmassa maistellen pohjoismaisia makuja, Välimeren herkkuja sekä kaukomaiden perinteikkäitä kasvismakuja. Paljastamme pieniä salaisuuksia, joilla saat kasvisruoasta unohtumattoman hyvää. 

Kasvisruoka hellii aisteja ja se parantaa oman ruokavalion terveellisyyttä ja lisää hyvinvointia.

Me Fazer Food Servicesissä olemme sitoutuneet kehittämään herkullisia kasvisruokia. Haluamme myös vähentää ruoan ympäristövaikutuksia lisäämällä kasvisten ja sesongin mukaisten raaka-aineiden käyttöä.   

Tämän keittokirjan kasvisruokaelämysten takana ovat Fazerin Pohjoismaisen Keittiömestaritiimin huippuammattilaiset:
Keittiömestari Martin Weihrauch, Tanska
Keittiömestari Karri Käki, Suomi
Keittiömestari Sebastian Petersen, Suomi
Keittiömestari Sami Toropainen, Suomi
Keittiömestari Richard Kettler, Norja
Keittiömestari Malin Askland, Norja
Kokki Nike Tomsby, Ruotsi
Keittiömestari Christopher Weidersheim Paul, Ruotsi

Keittiömestarit ovat työskennelleet yhdessä vuodesta 2014 lähtien poimien ideoita ympäri maailman. Näin syntyi inspiroivia ja herkullisia reseptejä ravintoloidemme kasvisteemapäiviin ja tätä keittokirjaa varten. Laadukkaat kasvikset ja kasvisruoka ovat heidän intohimonsa ja nyt he paljastavat omat salaisuutensa!

Kasviskeittokirja on myynnissä Amica-ravintoloissa, kysy lähimmästä ravintolasta.

Löydät osan kirjan resepteistä täältä. Mukavia kokkaushetkiä!