Amican pirteästi poreileva juhlajuoma on simasuiden aatelia ja maultaan ehdoton ykkönen. Koska sima tekee vapun, me teemme sen käsityönä ja luonnonmukaisesti vedestä, sokereista, hiivasta ja sitruunasta.

Itse tehdyllä simalla on pitkät perinteet ravintolatoiminnassamme. Ravintolan henkilökunta valmistaa siman aina sokeripaketista pulloihin asti ravintolassaan, ja siksi siinä onkin aito kotitekoisen siman maku.

Siman valmistusmäärä vaihtelee ravintoloittain kymmenistä litroista aina tuhansiin litroihin. Myymme vuosittain noin 50 000 litraa Amica-simaa, eli noin 34 000 1,5l pullollisen verran. Simapullomme ovat Palpa-hyväksyttyjä, ja ne voi palauttaa kaupan pullonpalautukseen normaaliin tapaan.

 

Amica-sima on moninkertainen simatestivoittaja:

2016 Marttaliitto ry

2015 Iltalehti

2014 HS ja Huvudstadsbladet

2013 Iltasanomat ja Huvudstadsbladet

2012 Iltasanomat

 

Tiesitkö, että 1,5 litran Amica-sima on kuluttajaystävällisessä palautuspullossa?

Amica-siman etiketissä kuplii vapun tunnelma, se houkuttelee maistamaan ja juhlistamaan kevään iloisinta juhlaa. Tarjoile kylmänä ja nauti – mielellään munkin kera!